Not known Facts About اسطوخودوس
Not known Facts About اسطوخودوس
Blog Article
نیاز است که به حساب کاربری اینستاگرام خود متصل شوید. از مسیر: تنظیمات قالب > عمومی > اتصال به اکانت اینستاگرام
پونه کوهی از قرن ها پیش در طب گیاهی برای درمان بسیاری از بیماری از جمله زخم های پوستی، درد ماهیچه، آسم، سردرد، سرفه، گرفتگی، اسهال، سوهاضمه، سرماخوردگی و تقویت سلامت کلی به کار می رفت.
ما در این قسمت به بهترین گیاهان دارویی، فواید و خواص درمانی و عوارض جانبی و خطرات آن ها می پردازیم.
گیاه تاناستوم یا بابونه گاوی به طور سنتی برای درمان تب، پیشگیری از میگرن و درمان آرتریت استفاده می شود. عوارض جانبی بابونه گاوی شامل ایجاد زخم هایی در دهان و تحریک گوارشی است و همچنین نباید این گیاه را با داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی و داروهای ضد انعقادی مصرف کرد.
گیاه بادرنجبویه از خوش طعم ترین و مفیدترین گیاهان موجود در جهان است. دمنوش بادرنجبویه به طور کلی یک نوشیدنی گیاهی بی خطر و سالم است. تحقیقات آزمایشگاهی نشان داده است، که گیاه بادرنجبویه دارای خواص ضد التهابی ، ضد میکروبی و ضد سرطانی است.
برخی افراد از بابونه به اشکال زیر برای کمک به کاهش استرس و اضطراب استفاده می کنند:
اگر نوشیدن دمنوش بادرنجبویه را دوست ندارید ، سعی کنید با آن غذا بپزید. یک یا دو ساقه به سوپ مورد علاقه خود اضافه کنید.
مواجه شدن با اضطرابها و ترسها یک راه بسیار موثر در بهبود آنها است. در انجام این روش باید از کمک درمانگر بهره جست تا به آرامی و گام به گام مراحل رشد را طی کنید.
یکی دیگر از مواردی که بر افزایش و یا کاهش اضطراب تاثیرگذار است، نحوه تغذیه میباشد. گروهی از مواد غذایی باعث افزایش اضطراب هستند و گروهی دیگر اضطراب را کاهش میدهند.
گیاه دارویی بومادران زخم را التیام می دهد، از خونریزی جلوگیری می کند، خاصیت ضد التهابی دارد و به التهاب پوست کمک می کند، دردهای دوره قاعدگی را بهبود می بخشد، تب را کاهش می دهد، برای آنفولانزا مفید است و همچنین به دلیل خاصیت ضد اسپاسمی که دارد، در درمان سندرم روده تحریک پذیر مورد استفاده قرار می گیرد.
این نوع خطای شناختی را در افراد افسرده بیشتر میتوان مشاهده کرد. فرد افسرده همواره احساس غم میکند و بر اساس این احساس خود، یقین میکند که هیچ چیز درست نخواهد شد و موفقیتی بهدست نخواهد آورد.
شوید به طور کلی بی خطر است اما در موارد نادر باعث واکنش های آلرژیک، استفراغ، اسهال، خارش دهان و متورم شدن زبان و گلو می شود.
مصرف زیاد نمک باعث کاهش پتاسیم در بدن و افزایش فشار خون میشود که هر دو اضطرابزا است. مصرف شکر و مواد قندی ساده نیز باعث اضطراب در check here بدن میشوند.
۱. تریپتوفان: سروتونین که از مشتقات تریپتوفان است، بهعنوان هورمون سرخوشی و حال خوب شناخته میشود. تخممرغ، بوقلمون، شیر، گوشت قرمز، ماهی آزاد، کیوی، گوجهفرنگی، موز، گیلاس از جمله مواد افزایش دهنده سروتونین هستند.